„Innowacyjne rozwiązania w rolnictwie ekologicznym – aktualne trendy i perspektywy”

Kujawsko-Pomorski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Minikowie serdecznie zaprasza wszystkich zwolenników rolnictwa ekologicznego oraz żywności ekologicznej na konferencję pn. „Innowacyjne rozwiązania w rolnictwie ekologicznym – aktualne trendy i perspektywy”.

Wydarzenie on-line dnia 3.12.2020r. godz. 10:00

Rejestracja na konferencję poprzez kliknięcie na poniższy link:
https://kpodr.clickmeeting.com/innowacyjne-rozwiazania-w-rolnictwie-ekologicznym-aktualne-trendy-i-perspektywy/register?_ga=2.29449654.841261182.1605161390-1447814249.1601988734

W programie konferencji:

10:00-10:15 Otwarcie konferencji - Dyrektor KPODR

10:15-11:15 „Jakość żywności ekologicznej i jej wpływ na zdrowie”- Maria Rembiałkowska SGGW

  1. Czy żywność ekologiczna może mieć wpływ na zdrowie człowieka i dlaczego?
  2. Walory jakościowe żywności ekologicznej.
11:15-12:15 „Nowe rozporządzenie i nowe wyzwania dla rolnictwa ekologicznego" - Dorota Metera Bioekspert
  1. Najważniejsze zmiany dla producentów ekologicznych;
  2. Wpływ nowego rozporządzenia na produkcję ekologiczną w Polsce;
  3. Co będą gwarantować nowe przepisy?
12:20-13:20 „Jak zmieniają się konsumenci żywności ekologicznej” - Sylwia Żakowska-Biemans SGGW
  1. Jakie są obecne trendy na rynku żywności ekologicznej? - preferencje konsumentów.
  2. O rozwoju rynku żywności ekologicznej.

Kontakt z osobą odpowiedzialną za konferencję: Agnieszka Dobosz-Idzik tel.  723 692 568

Wyświetlono: 79

Drukuj Pobierz PDF Kopiuj link

Zobacz również

Powrót do góry